Bent u op zoek naar een onvergetelijk sinterklaasfeest voor uw bedrijf, vereniging, instelling of school? Of heeft u pieten nodig voor uw evenement? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen u benaderen om samen met u de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.


SINTERKLAASBEZOEK

Sinterklaas + 2 Pieten


Gedurende 30 minuten


Inclusief strooigoed


Alleen beschikbaar op

1 en 5 december
€45,00*

Bezoek van onze pieten

Zoveel mensen, zoveel wensen. Maar één ding is zeker: Iedereen wil graag een onvergetelijk feest. Of het nu gaat om korte of lange bezoeken, het sinterklaasfeest heeft iets magisch.


In de loop der jaren hebben we, in lijn met de wens van onze klanten, verschillende bezoeken ontwikkeld. Het kan bijvoobeeld zijn dat u pakjesavond viert met een groot gezelschap, natuurlijk is het dan fijn dat alle kinderen evenveel aandacht van de pieten krijgen. Maar het kan ook best zijn dat u alleen een foto van uw kind(eren) met de pieten wil en het feest verder alleen wil vieren, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Vele opties zijn bij ons bespreekbaar, van korte bezoeken tot lange bezoeken en van groot tot klein gezelschap: Sinterklaas is voor iedereen een feestje!

TIJD KEUZE

Op ons formulier kunt u uw keuze vermelden. Is de door u gewenste tijd niet (meer) beschikbaar? Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken


FACTUUR

Wanneer u heeft geboekt ontvangt u van ons een factuur via mail. De factuur kunt u voldoen via iDEAL of gepast en contant meegeven aan onze pieten


REISKOSTEN

Buiten Assen hanteren wij vaste tarieven aan reiskosten, afhankelijk van de te bezoeken locatie. De reiskosten zijn niet op de factuur vermeldt. Indien dit voor u van toepassing is ontvangt u van ons een aangepaste factuur


PROFESSIONALITEIT

Onze organisatie werkt aan de hand van de gedragscode zoals deze is opgesteld door de stichting vrienden van sinterklaas (SVVS)


KLASSIEKE PIETEN

Hoewel wij de maatschappelijk discussie begrijpen en op de voet volgen, werkt onze organisatie uitsluitend met de 'klassieke pieten'. Dat wil zeggen: bruin van kleur. Wij bieden geen kleur of roetveegpieten aan


STROOIGOED

Onze pieten komen standaard mét strooigoed. Wij werken met vaste leveranciers zodat wij de kwaliteit van het strooigoed kunnen bewaken. Heeft u  vragen over ons strooigoed? Neem dan contact met ons op

Goed om vooraf te weten!

ONLINE BOEKEN

Boeken gaat heel makkelijk met ons online boekingsformulier. Op dit formulier kunt u alle gegevens invullen die nodig zijn om uw huisbezoek in te plannen.


LET OP! Wij werken vanaf 2018 met een (nieuwe) gedigitaliseerde planningsmethode. Het kan voorkomen dat er nog enkele kinderziektes in dit systeem aanwezig zijn waardoor er fouten optreden in onze planning. Wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard zullen we er alles aan doen om problemen zo veel mogelijk te beperken. Mochten er toch onverhoopt problemen voorkomen, neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar de best mogelijke oplossing.

FOTO BEZOEK

1 of 2 Pieten


Gedurende c.a. 10 minuten


Uitermate geschikt voor foto moment


Beperkt beschikbaar!
€10,00*

BLIKSEMBEZOEK

2 Pieten


Gedurende 15 minuten


Inclusief strooigoed


Geschikt voor gezinnen

€15,00*

2 of 3 Pieten


Gedurende 30 minuten


Inclusief strooigoed


Geschikt voor grotere groepen
€25,00*

STANDAARD HUISBEZOEK

BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Contactgegevens


Post adres:

Tooropstraat 21, 9403 CV, Assen


Email:

andrverhuur@gmail.com


Telefoon:

06 34671925 (B.g.g. 06 53210994)

Copyright 2018-2019 © ANDR Verhuur

Onze organisatieANDR verhuur is een organisatie gericht op met name kinderfeesten. De komende jaren willen we ons verder ontwikkelen in dit segment. Onze achtergrond is binnenkort hier te lezen.