Home

Met beweging gezond op avontuur

Bij The Green-leaf werken we vanuit onze eigen visie, welke nauwe samenhang heeft met de antroposofische visie. We vinden het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen vanuit sport en bewegen, met een gezonde leefstijl en voldoende oog voor de natuur. Deze visie vindt u terug in al onze werkwijzen. Mocht u na het lezen van website vragen hebben dan nodigen wij u graag uit om vrijblijvend onze BSO te bezoeken.

Missie


We hebben de missie om kinderen via sport en spel, de normen en waarden van de maatschappij bij te brengen. Hierbij staat de ontwikkeling van het kind centraal en zal ieder kind afzonderlijk stappen kunnen maken, zowel fysiek als mentaal. Alle kinderen zullen de beginselen van een gezonde levensstijl aangeleerd krijgen. Door sport en spel zal het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden van ieder kind grote stappen voorwaarts maken.

Visie


We streven ernaar om kinderen weerbaarder te maken tegen de maatschappij. Door meer zelfvertrouwen en basiskennis van verschillende normen en waarden zullen de kinderen beter begrijpen hoe ze een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij en hierdoor ook succesvol kunnen zijn in hun verdere leven. Ritme en beweging versterken het geheugen.

Dagritme in eigen tempo

Ons dagritme bestaat uit een afwisseling van activiteiten en rust. Elk kind mag daarin zijn eigen tempo bepalen. Er worden samen broodjes gebakken, samen sporten en bewegen, de was gevouwen, gepoetst, samen eten, zelfstandig afwassen en je broodje smeren en boodschappen gedaan. We willen kinderen laten leren door ze het alledaagse leven te laten beleven in een rustige sfeer met ritme en regelmaat. Maar ieder kind in zijn eigen tempo, van alles ruiken en proeven.

 

Dé buitenschoolse opvang in groene sferen


INTERNATIONAL & BIOLOGICAL