OVER ANDR VERHUUR

Vanuit de liefde voor feesten en het organiseren van feestjes voor kinderen, is ANDR Verhuur in 2009 ontstaan als samenwerkingsverband tussen vier personen; Angela, Nathalie, Danny en Raphael. Op het moment dat ANDR Verhuur in zijn huidige vorm werd opgericht waren Danny en Raphael al reeds actief met de verhuur van zwarte pieten bij de mensen thuis.


Door de lovende reacties van mensen en het plezier dat ontstond in het eerste jaar, is ANDR Verhuur in sneltreinvaart gegroeid van een klein clubje mensen met voorliefde voor het sinterklaasfeest, naar een grote groep vrijwilligers die het sinterklaasfeest een warm hart toedragen en gespecialiseerd zijn in het werken met kinderen.

Maar daar is het niet bij gebleven...


Vanuit verschillende perspectieven - alle oprichters hebben zelf kinderen en Danny is werkzaam in het pedagogisch werkveld - zijn diverse plannen ontwikkeld om naast het sinterklaasfeest nóg meer onderdelen onder te brengen onder de naam van ANDR Verhuur. Na diverse keren een spooktocht als kinderfeest te hebben georganiseerd, wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan het ontwerp voor ANDR Verhuur.


We verwachten de komende jaren nog meer aan te kunnen bieden. Te denken valt hierbij aan clowns, vossenjacht, karaokefeesten et cetera. Alle ontwikkelingen zijn op de voet te volgen via onze social media kanalen.


Heeft u tips of aanbevelingen? Of misschien juist wel enorm goede ideeën waar wij mee verder zouden kunnen? Wij horen graag van u!


Daarnaast zijn wij altijd bereid een samenwerking aan te gaan, daar waar mogelijk. Dit doen we reeds met een aantal sinterklaasorganisaties. Spreekt dit u aan? Ook dan horen wij graag

van u.

"Het leven is een feest

en jij bent uitgenodigd!"
DE ORGANISATIE

Als er één ding is wat ons team niet doet, dan is het wel stilzitten. Met het gehele team zetten we ons in om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Daarnaast heeft ieder 'bestuurslid' uiteraard zijn eigen taak, zo weet u precies wie u kunt aanspreken als het om vragen en/of opmerkingen gaat

Angela


Verantwoordelijk voor de planning en klantcontact


Eerste aanspreekpunt grime, kostuums en accessoiresNathalie


Achterwacht op kantoor


Mede verantwoordelijk voor planning


Eerste aanspreekpunt (relatie)geschenken

Danny


Website en social media onderhoud


Mede verantwoordelijk voor planning en klantcontact


Eerste aanspreekpunt vrijwilligersteam
Raphael


PR en Marketing


Eerste aanspreekpunt grootschalige evenementen


Aanspreekpunt vrijwilligersteam


ContactgegevensPost adres:

Tooropstraat 21, 9403 CV, Assen


Email:

andrverhuur@gmail.com


Telefoon:

06 34671925 (B.g.g. 06 53210994)

Copyright 2018-2019 © ANDR Verhuur

Onze organisatie
ANDR verhuur is een organisatie gericht op met name kinderfeesten. De komende jaren willen we ons verder ontwikkelen in dit segment. Onze achtergrond is hier te lezen